Postcard Killers – Marklund & Patterson 13 kr

cdon.com firar 13 år och har en massa olika erbjudanden och jag passade på att köpa boken Postcard Killers skriven av Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson för 13 kr. Om du köper boken så ändras priset från 169 kr till 13 kr automatiskt när du lägger den i varukorgen.

Erbjudandet gäller t.o.m måndag 2012-03-12 kl 23:59 så skynda att fynda 🙂

Se fler erbjudanden på cdon.com kalassidan.

Postcard Killers - Marklund & Patterson (Inbunden)Titel: Postcard Killers
Författare: Marklund & Patterson
Förlag: Piratförlaget
ISBN: 9164202933
ISBN-13: 9789164202932
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Utgivning: 2010-01-18
Sidor: 359

Köp boken på cdon.com

Bokfakta:

MEDIERNA KALLAR DEM THE POSTCARD KILLERS De är unga, vackra och välutbildade ­ och de skär halsen av unga människor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.

NU HAR DE KOMMIT TILL STOCKHOLM Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack.

Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld. Jacob Kanon har varit mördarna hack i häl i ett halvår, och hans skäl är djupt personligt. Hans dotter Kimmy är ett av deras offer. Han har bara ett mål i livet: DE SKA JAGAS TILLS HELVETET FRYSER

Jacob och Dessie befinner sig snart i en accelererande spiral av våld och död. Vilka är mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas? Till slut återstår bara en rasande kamp mot klockan ­ och tusen kilometer norrländsk asfalt…

Postcard Killers är ett unikt romanprojekt mellan svenska Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson. Den är en internationell thriller i halsbrytande tempo och med rader av våldsamma vändpunkter.

/Jari