Blodregn skriven av Leffe Grimwalker och ”Alex Storm”

  • Inläggskategori:Boktips

blodregnBlodregn är en spännande och actionfylld kriminalroman som utspelar sig i Sverige, Ryssland och Japan. Det är den sjätte och fristående delen i serien om Alex Storm, en före detta bilhandlare från Stockholm som blev triadledare i Hongkong. I den här boken måste han hitta sin försvunna dotter som kidnappats av hans halvbror, en ondskans mästare. Samtidigt söker lönnmördaren Lily Rose efter sin biologiska mamma och hamnar i klorna på en mystisk sekt som har kopplingar till Alex dotter.

Boken är skriven av Leffe Grimwalker och en författare under pseudonymen Alex Storm. Leffe Grimwalker är en framgångsrik författare som bland annat ligger bakom Storytel-succén Tick-Tack med över 100 000 strömningar. Alex Storm är hans vän och samarbetspartner som har ett förflutet som triadledare i Hongkong.

Blodregn är en bok för dig som gillar snabba vändningar, exotiska miljöer och karismatiska karaktärer. Det är en bok som håller dig på helspänn från första till sista sidan och som ger dig en inblick i den undre världen av brott, våld och maktspel. Om du har läst de tidigare böckerna om Alex Storm kommer du inte att bli besviken, och om du inte har gjort det kommer du att vilja läsa dem efter att ha läst Blodregn.