Livet Deluxe av Jens Lapidus

Livet delux av Jens LapidusTitel: Livet deluxe
Författare: Jens Lapidus
ISBN: 9789146220299
Förlag: Wahlström & Widstrand
Språk: Svenska
Utgiven: 2011-06-10
SAB: Hc
Antal sidor: 496
Format: Inbunden, e-bok, pocket, mp3-bok, ljudbok

Köp boken hos Bokus.

3-bocker

Mitt betyg: Jag ger den 3 böcker av 5 möjliga i betyg.

Nu har jag läst Livet Delux av Jens Lapidus och jag tycker att den var rätt bra, kändes kanske inte så trovärdigt med en 22-årig tjej som tar över ett gangstergäng men ok det är ju en bok och fiction så man kan ju skriva vad som helst. Karaktären JW borde man ha fått följa lite mer tycker jag men det är inte jag som har skrivit boken så man kan inte få allt.

Jag antar att det mycket väl kan komma en bok till i serien och väntar med spänning på att det ska göra det för det var rätt upplagt för det verkade det som.

Boken var rätt spännande och bra men hade vissa djupdykningar också så jag ger den 3 böcker av 5 möjliga. Funkar bra att köpa och läsa.

Köp boken till reapriset 69 kr hos Bokus. Bokrean gäller t.o.m den 31 mars 2012

Bokinfo:
Med sin Stockholm noir-trilogi har Jens Lapidus vänt upp och ner på kriminalgenren. De kriminellas perspektiv regerar. Jorge tvivlar på det lagliga livet. Radovans dotter ställs inför ett val.

Arvet. Från far till dotter. Från syster till bror. Känslan, hedern och makten. Smutsiga cash – oavsett var de kommer från – blir till rena pengar när de tvättats några varv.

JW har inte förspillt sin tid på kåken. Han planerar en storstilad comeback.

Jorge har tröttnat på att försöka leva hederligt, kränga latte och foccacias. Livet deluxe hägrar. Och den här gången ska det bli riktigt stora pengar.

Men polisen tar till nya medel. En undercover-operatör tar sig djupt in i Stockholms undre värld, nära Jorge. Nära JW.

Samtidigt är en man utan ansikte och namn ute efter Gudfadern själv, Radovan Kranjic. Allt fler behöver ställa sig frågan: Hur ser livet ut e.R.? Vem blir Stockholms nya kung – eller drottning?

Medlen varierar. Beskydd, rån, k, kroppar. Jakten efter pengar och makt går vidare. Och efter ett liv utan bekymmer nånstans där det är varmt och ljust. Målet är snabba cash – och livet deluxe.

/Jari

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Bella

  Jag läste den i somras och älskade den! Tror dock inte det kommer en fortsättning på den här, detta är nämligen den tredje boken i Lapidus triologi. De första två är Snabba Cash och Aldrig Fucka Upp 🙂

  Fin blogg du har!

  1. Jari

   Tack för det 🙂

   Ok du har nog rätt i att det antagligen inte kommer någon fler bok i serien.

   /Jari

Kommentarer är stängda.