Öga för öga, tand för tand av Christina Larsson och Cecilia Sahlström

  • Inläggskategori:Boktips

oga-for-oga-tand-for-tandÖga för öga, tand för tand är en nervkittlande och rafflande kriminalroman som avslutar serien om Sektion M, en specialenhet med obegränsade resurser och handplockad expertis inom brottsutredning. I den här boken ställs Nora Feller, en av Sektion M:s bästa utredare, inför sitt livs största utmaning när hon måste bekämpa de mörka krafter som vill förstöra hennes liv.

Boken börjar med att Nora anklagas för mordförsök på sin före detta kollega i Malmö. Hon har ingen aning om vem som ligger bakom anklagelserna eller varför hon är ett mål. Hon får hjälp av sin vän och kollega Erika att rentvå sig från misstankarna, men snart inser hon att det finns någon som vill tysta henne för gott.

Samtidigt hittas en torterad och mördad kennelägare i en park i Malmö. Sektion M, med Charlotte Victorin i spetsen, kallas in för att bistå i utredningen. Men Charlotte har en dold agenda som har att göra med Noras förflutna och hennes koppling till justitierådet Ingemar Wallin, en av Sveriges mäktigaste män.

Öga för öga, tand för tand är en bok som håller läsaren i ett järngrepp från början till slut. Det är en bok som bjuder på spänning, action, intriger och överraskningar. Det är en bok som ger ett avslut på serien om Sektion M, men också lämnar utrymme för nya äventyr.

Boken är skriven av Christina Larsson och Cecilia Sahlström, två framgångsrika spänningsförfattare som har samarbetat för första gången. Christina Larsson har tidigare skrivit böckerna om kriminalkommissarie Ingrid Bergman och har sålt hundratusentals exemplar1. Cecilia Sahlström är en före detta polis som har skrivit flera böcker om kriminalinspektör Cilla Storm.

Öga för öga, tand för tand är en bok för dig som gillar smarta och komplexa kriminalromaner med starka och intressanta karaktärer. Det är en bok som ger dig en inblick i den undre världen av brott, våld och korruption. Det är en bok som du inte kommer att kunna lägga ifrån dig förrän du har läst sista sidan.