Gratis mp3 bok En ledig man – Jamel Hamou

Gratis mp3 bok En ledig man – Jamel Hamou

Ladda ner ljudboken helt gratis hos efron.se eller köp den inbunden hos bokus.com. Provlyssna på kapitel 1.

En ledig man - Jamel HamouTitel: En ledig man
Författare: Jamel Hamou
Förlag: Efron & Dotter
ISBN10: 918565339X
ISBN13: 9789185653393
Språk: Svenska
Utgiven: 200910
Upplaga: 1
Antal sidor: 269

Bokfakta:
Erik Hammar, arbetsfri jur.kand. och professionell drönare har bott fem år på sin bäste vän Johns soffa. Fullständigt ambitionslös ägnar han sina dagar åt ingenting särskilt. Han är ytterligt nöjd med sin tillvaro tills han en dag inser att han uppfattas som mest misslyckad i hela sin bekantskapskrets. När John slänger ut honom tvingas Erik ta tag i sitt liv.

Det leder honom till ön Lilla Röja i Stockholms skärgård och ett jobb som assistent till 92-årige Hugo Haraldsson, självutnämnd uppfinnare och ingenjör. Det bistra skärgårdslivet konstrasterar totalt mot den glidiga storstadsvardag Erik är van vid och han bestämmer sig för att återvända till Stockholm så fort som möjligt, men först måste han se till att det blir i triumf och den enda vägen verkar vara via den egensinnige Hugo och hans hemliga projekt. Men Erik och Hugo drabbar snart samman på alla plan och ingenting blir som Erik tänkt sig …

Jamel Hamou (f.1973) är roman- och manusförfattare. Han har spenderat tjugo terminer vid olika universitet, högskolor och språkinstitut, senast vid University of California, San Diego. Efter många år utomlands delar han nu sin tid mellan Linköping och Stockholm och funderar på att skaffa sig en Welsh Corgi Cardigan. Eller kanske två. En ledig man är hans andra roman.

/Jari