Sveriges mästerkock – MasterChef 2012

  • Inläggskategori:Boktips

Det var många som följde serien Sveriges mästerkock på TV så här kommer ett tips om boken Sveriges mästerkock – MasterChef 2012 som innehåller ett 50-tal recept, kanske kan ni bli era egna mästerkockar 🙂

Sveriges mästerkockTitel: Sveriges mästerkock – MasterChef 2012
Författare: Flera författare
Förlag: Bonnier Fakta
ISBN-10: 9174242687
ISBN-13: 9789174242683
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Utgivning: 201202 S
idor:
160


Köp Sveriges mästerkock på Adlibris

Beskrivning:

Laga mat på toppnivå med Sveriges mästerkock!

Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket!

Drömmen om att bli Sveriges nästa stora mästerkock är stark. 14 ska bli 1. Och i jakten på segern besöker de tävlande fiskdiskar och saluhallar, lagar efterrätter, komponerar egna rätter, filear fisk och reder den perfekta såsen .

TV-succén Sveriges mästerkock är tillbaka med tävlingen som sätter en rad amatörkockar från hela landet på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt i sin matlagning, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer, precision och disciplin i köket? Och vad tycker stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström i juryn?

Nu kan du följa din favorittävlandes kulinariska äventyr i jakten på att vinna årets Sveriges Mästerkock. Boken innehåller deltagarnas tankar om mat och matlagning, många av recepten från programmet samt en mängd andra av de tävlandes egna paradrätter, hemliga knep och smarta tips.

Ur innehållet:

personfakta och anekdoter om deltagarna

cirka 50 recept, vissa med tips och kommentarer

deltagarnas tankar om mat och matlagning

/Jari