Hungerspelen: trilogin av Suzanne Collins

  • Inläggskategori:Boktips

hungerspelen triloginTitel: Hungerspelen: trilogin
Författare: Suzanne Collins
Förlag: Bonnier Carlsen
ISBN-13: 9789163873522
Serie: Hungerspelen
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Utgivning: 2012-04-10
Sidor: 960

Förhandsboka  Hungerspelen: trilogin hos Bokia

Nu finns det återigen möjlighet att förhandsboka Hungerspelen: Trilogin efter att den förra upplagan sålde slut på nolltid.

Just nu finns den bara tillgänglig på Bokia.se till marknadens lägsta pris dessutom, endast 99 Kr.

Bokinfo:

Den internationella bästsäljaren bakom storfilmen The Hunger Games 24 deltagare. Allt direktsänds. Bara en överlever. För att kväsa uppror och påminna befolkningen om regimens makt arrangeras varje år Hungerspelen.

Reglerna är enkla: Den som överlever får åka hem. Som en av deltagarna i Hungerspelen hamnar Katniss snart i rampljuset. Hon förs till huvudstaden, där hon tränas, stylas och intervjuas. För att klara sig måste hon bryta mot spelets regler och sätta sig upp mot landets makthavare.

Men Katniss blir snart en bricka i ett spel. Vad hon än gör verkar det föra med sig våld och lidande, och hon vet hon inte längre vem hon kan lita på. Fångad mellan den gryende revolutionen och Panems president inser Katniss att hennes handlingar har satt saker och ting i rörelse som hon inte längre kan kontrollera …

De bästsäljande böckerna bakom storfilmen ”The Hunger Games”! Suzanne Collins kultförklarade framtidstrilogi är en spännande berättelse om maktens förgörande kraft och människans kamp för frihet. Men det är också en gripande skildring om liv, död och kärlek.

Här finns alla tre böckerna – ”Hungerspelen”, ”Fatta Eld” och ”Revolt” – samlade i en volym. ”Hungerspelen är fantastisk.” Stephenie Meyer

Om Suzanne Collins:

Suzanne Collins fick sitt genombrott som författare till tv-program för barn. Bland annat Emmy-nominerades hon för Clarissa Explains it All and The Mystery Files of Shelby Woo. Dessutom nominerades hon för priset Writer’s Guild of America för sin roll som medförfattare till den animerade kritikersuccén Santa, Baby!

Som barnboksförfattare slog hon igenom med The Underland Chronicles.
Hennes senaste projekt är Hungerspelen trilogin.

Suzanne är bosatt i Connecticut, USA, med sin familj och flera katter.

Hitta fler böcker av Suzanne Collins på Bokia

BIOPREMIÄR

Hungerspelen  har biopremiär den 23 mars 2012. I huvudrollen som Katniss ser vi Jennifer Lawrence och i andra roller syns bland andra Josh Hutcherson, Woody Harrelson och Lenny Krawitz.

Filmen är baserad på  Suzanne Collins succéroman Hungerspelen. I framtidslandet Panem anordnas varje år tävlingen Hungerspelen. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever.

/Jari