Begravningsplatsen i Prag – Umberto Eco

  • Inläggskategori:Boktips

Nya bokformatet excess är något som jag har missat men här kan man börja tala om pocketbok 🙂 I september 2011 så lanserade det nya bokformatet excess av Pocketförlaget.

begravningsplatsen_i_prag-eco_umbertoTitel: Begravningsplatsen i Prag
Författare: Umberto Eco
Förlag: Pocketförlaget
Översättare: Barbro Andersson
Serie: Excess
Språk: Svenska
Releasedatum: 2012-02-29
Antal sidor: 783
ISBN: 9789186953171

Begravningsplatsen i Prag skriven av Umberto Eco en stor nyhet i litet format till reapriset 80 kr (normalpris 99 kr).

Köp Begravningsplatsen i Prag på CDON.COM

Denna utgåva ges ut i det nya kvalitetformatet excess, som kombinerar lätthet, varaktighet och bekvämlighet. Bokens storlek är endast 8×12 centimeter och är tillverkad enligt gammal boktradition med trådbunden rygg.

Köp fler böcker i bokformatet excess till reapriser hos CDON.COM

Bokfakta:
Simone Simonini lever ett dubbelliv. Till det yttre är han antikhandlare i Paris men bakom den stillsamma fasaden ägnar han sig åt förfalskningar av brev och andra dokument. Förfalskningar som ändrat historiens gång. På ålderns höst bestämmer han sig nu för att avslöja sanningen.

Begravningsplatsen i Prag är en fartfylld, myllrande och oavbrutet spännande roman som utspelar sig mot en verklighetsbaserad bakgrund där frimurare, häxor, satanister och tempelriddare i 1800-talets Europa spelar huvudrollen.

Detta är utan tvekan Umberto Ecos mest spännande roman sedan Rosens namn. Han har också skrivit succéböckerna Foucaults pendel, Gårdagens ö och Baudolino.

Bokformatet excess
Det nya smidiga formatet excess ges ut av Pocketförlaget, i nära samarbete med holländska Jongbloed bv. Excess är en inbunden bok med trådbunden rygg som tål läsning om och om igen, pärmarna är hårda och stabila och formatet endast 12×8 cm. Boken är lätt att ta med överallt och läsupplevelsen helt unik då man läser på tvären vilket möjliggör en textstorlek som är förvånande stor. Läs mer på excess.nu

/Jari